Diensten

Home » Diensten

                  Individuele coaching.

Soms kom je er zelf niet meer uit, heb je behoefte aan een luisterend oor en iemand die een stukje mee loopt op jouw levenspad. Soms word je overvallen door emoties en verlies je jezelf, dan is het fijn dat je steun en begrip vindt. Coaching bij YOUbuntu betekent even op verhaal kunnen komen, gehoord worden zonder oordeel en aan de slag met het verlies zodat er ook ruimte komt voor herstel. Het betekent ook (her)vinden van je veerkracht en empowerment.

Een coachtraject is altijd een traject op maat en het sluit aan bij jouw tempo en en behoefte. Elk traject start met een verkennend gesprek waarin we kennismaken met elkaar en onderzoeken of en zo ja op welke vorm het beste aansluit. Na het verkennende gesprek besluiten we beiden of er een goede klik is, een gevoel van vertrouwen om samen het traject aan te willen gaan. De opbouw, met welke thema’s we aan de slag gaan en de frequentie worden altijd in overleg afgestemd. Gedurende een coachtraject is het ook altijd mogelijk om via de mail of via WhatsApp contact te hebben. Soms kan een mailtje of een berichtje je net dat stukje support bieden waardoor je verder kunt. De gesprekken vinden plaats in de praktijk in Bergen op Zoom of Rotterdam.

Aan de slag, je eigen tempo met een vorm die bij jou past

Ik ken niemand die het beter kan verwoorden wat het vraagt om door een rouwproces heen te gaan dan Professor Manu Keirse. Manu zegt ‘om door het rouwproces heen te geraken is rouwarbeid nodig”. Rouwarbeid kun je op verschillende wijzen doen, belangrijkste is dat je bewust aan de slag gaat met het verlies en de rouw. Naast het in gesprek gaan werk ik ook altijd met veel verschillende werkvormen. Hierdoor kun je ook thuis verder aan de slag met jouw rouwproces. Veel mensen ervaren dit als ondersteunend, zo kunnen ze op hun eigen tempo en in hun eigen omgeving het verlies aangaan.

Online coaching, op het moment dat het jou uitkomt waar je ook bent

Online coaching is ook mogelijk, het voordeel hiervan is dat je niet hoeft te reizen en dat je dit kunt doen op het moment dat het jou uitkomt. We hebben via Zoom, Skype of mail contact met elkaar. Je kunt ook kiezen om te starten met coaching face2face en later overstappen op coaching online.

Mindfulness – Compassie

Mindfulness de krachtige 8-weekse training in een groep volgen? Ook dat kan bij YOUbuntu. Regelmatig start er een nieuwe groep in Bergen op Zoom of Rotterdam. Mail even voor de data van de groepen.

Vind je het prettiger om individueel de mindfulness training te volgen dan ben je bij mij van harte welkom. We kunnen dan passend bij jouw tempo en agenda de reeks van 8 bijeenkomsten a 1.5u per keer inplannen. Je krijgt werkbladen en de geleidde meditaties mee naar huis zodat je thuis aan de slag kunt.

Deelnemen aan de “mindfulness en compassie avond verlies en rouw” is elke 2e dinsdagavond in de maand. Je kunt hier na aanmelding aan meedoen. Je kan hier per keer op inschrijven of voor een jaar. Daarnaast is het mogelijk om coaching te combineren met mindfulness en compassie, dit is individueel en op maat.

Investeer in jezelf, je bent het waard

Onderstaande prijzen zijn een indicatie, omdat elk traject uniek en op maat is. Onderdeel van de kennismaking is ook het verkennen van de mogelijkheden met hierbij een passend traject en het plaatje van de investering.

Omdat mijn coaching altijd maatwerk betreft hecht ik er waarde aan om met jou te kijken wat er nodig is. Over het algemeen werk ik op trajectbasis omdat dit het meest effectief is voor jouw proces. Na een kennismakingsgesprek zal ik een offerte uitbrengen die past bij jou vraag. Voor bedrijven hanteer ik een ander tarief dan voor particulieren.

Kennismakingsgesprek                                                                        €25,00
Individuele Mindfulnesstraining 8 bijeenkomsten                                 €640,00
Mindfulness 8 weekse training                                                             €320 (particulier & ZZP) €400 werkgevers