Retreat Ibiza

Heb jij ook zo’n behoefte aan:

 • Een pas op de plaats, echt even me-time?
 • Relaxen, verstillen en rust na een intense periode?
 • Verdieping in je leven, maar kom je hier niet aan toe?
 • Jouw Empowerment te vergroten?
 • Het ruimte geven aan een verlies?
 • Kennismaken met mindfulness en compassiemeditatie?
 • Bronnen van kracht (her)vinden en aanboren?
 • Het ontmoeten van andere mensen?
 • Zon, zee en kennismaken met de vibes van Ibiza?

 

 

Ik weet het zeker, dan is deze reis echt iets voor jou!

Ons leven kent de nodige uitdagingen, tegenslagen, ups en downs. Bij iedereen passeren er stormen en komen er fijne zomeravonden. Soms kom je op een punt in je leven dat je net iets te veel van die stormen hebt moeten doorstaan. Je ervaart het misschien wel als een uitputtingsslag, de vermoeidheid neemt toe en de levensenergie neemt af. De hele wereld om je heen draait op volle toeren maar jij hebt een groot verlangen naar een break. Even bijtanken, reflecteren, verstillen, bewegen, mediteren, fijne voeding, plezier, avontuur of dat wat jij nodig hebt om jouw veerkracht te (her)vinden. Verstevigen van jouw empowerment door aan de slag te gaan met jezelf en door de ontmoeting met anderen. 

Jij bent niet de enige

Natuurlijk voel jij je er niet prettig onder en als je om je heen kijkt (vooral op social media), kun je zomaar het idee krijgen dat iedereen happy is behalve jij. De werkelijkheid is anders, meer mensen zoeken naar balans in hun leven. Worstelen soms met dat wat op hun pad komt en zoeken naar manieren om hier mee te dealen. Veel mensen zijn aan het overleven, dat kost behoorlijk wat energie en voor je het weet is je batterij leeg.

 

Het kan echt anders, van overleven naar leven

Stormen blijven komen, uitdagingen zullen er altijd zijn. Het vraagt van ons een houding waarin we veerkrachtig zijn. Een houding waarin we kunnen meebewegen met dat wat er op ons pad komt. Van kracht naar veerkracht, empowerment. Van onbezonnen doorgaan naar momenten van verstillen en aanschouwen, om vervolgens de keuze te maken die op dat moment past.

 

Je moet het wel zelf, maar hoeft het niet alleen te doen

Precies dat verschil. Van het in je uppie dragen van je last en maar doorgaan, naar het bewust aan de slag gaan met jezelf en de support van de groep. De ervaring leert dat het doorbreken van ineffectieve patronen makkelijker gaat door er echt even uit te breken. Letterlijk weg stappen uit de situatie waarin je je soms gevangen voelt. Niet op de vlucht maar op avontuur met jezelf en met anderen om te kunnen leren van het leven. 

Geen volle week met verplichtingen, wel een week vol mogelijkheden

Ibiza, het eiland alleen al brengt je magie. De zon, de natuur, de vrijheid, het heerlijke eten en de vriendelijke bewoners. De week is vooral bedoeld om met jezelf aan de slag te gaan. Om te onderzoeken wat je kunt doen of laten om je veerkracht te vergroten. We werken met een weekprogramma met hierin momenten van mindfulness en compassie meditatie, verstillingsmomenten en gerichte opdrachten. Een basis om jouw persoonlijke empowerment proces opgang te brengen en richting te geven. Naast het basisprogramma kun je ook kiezen voor individuele coaching. Je kunt de week zo benutten dat jij optimaal van jouw break kunt genieten. 

Uiteraard is er in het programma ook voldoende ruimte om zelf de fijne energie van het eiland tot je te nemen, te relaxen met een goed boek of de natuur in te trekken. Doe wat voor jou nuttig en fijn is, wat jou het meest oplevert. Dit is namelijk jouw week om lekker dat te doen waardoor jij jezelf helemaal op kunt laden. 

Een mooi programma vol variatie van actief met jezelf aan de slag tot het genieten van wat Ibiza je brengt

 • start van de dag met meditatie 
 • wandeling door de prachtige natuur met mooie vergezichten
 • inspiratiesessies over veerkracht en empowerment
 • werken aan persoonlijke veerkracht
 • onderzoeken van eigen krachtbronnen
 • ruimte om aan de slag te gaan met verlies en rouw
 • individuele coaching, dagelijks of op gewenste momenten
 • bezoek aan de hippiemarkt Las Dalias
 • stilte en verdiepingsmomenten 
 • afsluitende zonsondergang ceremonie bij Es Vedra
 • middag-avondje idyllische baai
 • bbq avond 
 • vrije ruimte om zelf het eiland te verkennen
 • mogelijkheid voor boottocht rondom het eiland (meerprijs en bij voldoende interesse)

Wij, Erwin Quast & Miriam Hopmans zijn er voor jou, welkom op Ibiza

Erwin en Miriam zijn sinds 2010 liefdespartners, en kijken er naar uit om jullie op Ibiza te ontvangen. Miriam zal als coach en trainer het programma verzorgen en biedt jou de nodige inspiratie voor de ziel. Erwin is een ware gastheer en zal er voor zorgdragen dat jij niets te kort komt. Miriam heeft op het gebied van coaching en training de nodige professionele kennis en ervaring. En beide hebben ook de nodige ervaring in het dealen met de stormen van het leven. Dit maakt dat zij in alle rust jou kunnen ontvangen met wat jij ook met je meedraagt.

 

 

 

Verblijf in het heerlijke huis Can Mateu in het idyllische Santa Eulalia

Can Mateu is een typisch Ibizaans landhuis uit 1621 en volledig gerenoveerd. Gelegen in een zeer rustige omgeving in het noordwesten van Ibiza. Midden in de natuur en op 5 minuten van de hippiemarkt Las Dalias en verschillende baaien. Het prachtige huis heeft karakter en sfeer, hier zul jij je direct thuis voelen. Can Mateu ligt op een privé terrein in de heerlijke stilte en we hebben rondom het huis een fijne ruime tuin met uitzicht op de bergen.

 

Pak je koffer, juist als het leven net iets teveel heeft gevraagd!

 

Je komt in een fijne omgeving en krijgt een warm welkom. Wij zijn er met en vooral voor jou! Wil je meer informatie of heb je nog vragen, mail dan gerust naar miriam@youbuntu.nl

We vertrouwen erop dat in september Corona dusdanig onder controle is dat wij deze mooie reis met elkaar kunnen maken. Mochten we vanwege Corona niet naar Ibiza kunnen dan zullen wij dit tijdig bekend maken en aan jou de keuze die we op dat moment hebben voorleggen.

 
 

Data & Kosten

September 2021 VOL geboekt   (Binnenkort volgt hier de datum voor voorjaar 2022)

Donderdag 23-09-2021
t/m
Woensdag 29-09-2021

Kosten

Het huis beschikt over 2 slaapkamers met één tweepersoonsbed. En 2 slaapkamers met twee losse bedden.

Prive kamer
€1300 pp (vol)

Gedeelde kamer
€1100 pp (vol)

Groepsgrootte

6 deelnemers

Inbegrepen

Weekprogramma op maat samenstellen vooraf met Miriam

Meet-up met de deelnemers voor vertrek via Zoom

Transfer van / naar het vliegveld

Dagelijks programma incl meditatie en coaching (groep en individueel)

6 x Overnachting

Ontbijt, brunch, snack en diner

Onbeperkt water, thee en fruit

Gezamenlijke auto met chauffeur

Meet-up online maand na terugkomst

 

Niet inbegrepen

Vlucht

Reis- en annuleringsverzekering

Uitgaven die je in je eigen vrije tijd doet

Eenmalig diner (restaurant) bij baai