Mpowermentlijn

De armbanden van de Mpowermentlijn zijn speciaal voor iedereen die zijn of haar kracht wil (her)vinden. Sieraden met impact om elke dag jouw levenskracht te voelen en te vieren en die je daarnaast elke dag te herinneren aan jouw levensmissie. De armbanden worden geleverd met een mooie kaart met daarop de beschrijving van de werking van de edelstenen die zijn gebruikt.

Elke armandenset heeft de touch van Mpowerment door middel van de pauwenveerbedel. De pauwenveer staat symbool voor trots, schoonheid, zelfliefde, vernieuwing van het leven en vrijheid. Het oog van de veer staat voor het kijken naar de wereld met een open mind.

Dat is wat wij jou gunnen. Dat jij je vrij, liefdevol en open minded mag voelen en vol trots in schoonheid je leven leeft.

Liefs Michelle & Miriam

Empowerment

Deze armbandenset is gemaakt van de edelstenen Amazoniet, Labadoriet en Grijze Agaat. De set staat symbool voor kracht, zelfliefde en zelfbewustzijn. Het ten volle uit van het leven te willen, durven en kunnen genieten. Met alle kracht en kwetsbaarheid die hierbij hoort.

De drie edelstenen die in deze armband zijn verwerkt hebben een versterkende kracht op elkaar.

 

De Amazoniet is bij uitstek de empowerment steen. Amazoniet staat voor hoop, optimisme en versterkt je innerlijke kracht.

 

De Labadoriet is een beschermende steen en kan helpend werken tegen negatieve invloeden. Dit kan zorgen voor meer focus op jouw eigen weg en richting jouw bestemming.

Daarnaast geeft deze steen ook kracht, vermindert het angst en vergroot het jouw (zelf)vertrouwen.

 

De grijze Agaat werkt kalmerend en stimulerend. Kenmerkend voor de grijze Agaat is dat deze de kracht heeft om troost te bieden in tijden van verdriet of moeilijkheden. Een mooie combinatie met de Amazoniet en Labadoriet om je te herinneren dat jij ook in moeilijkere tijden in je eigen kracht kunt blijven staan.

 

 

Independence

Deze armbandenset is gemaakt van de edelstenen Lepidoliet, Amethist, Grijze Agaat, gecombineerd met de Zoetwater parel, De set staat symbool voor onafhankelijkheid, focus, ontspanning en liefde. Het ten volle uit van het leven te willen, durven en kunnen genieten. Met alle kracht en kwetsbaarheid die hierbij hoort.

De vier edelstenen die in deze armband zijn verwerkt hebben een versterkende kracht op elkaar.

 

De Lepidoliet stimuleert onafhankelijkheid en versterkt de focus op het verwezenlijken van jouw doelen. Hiermee is het een echte krachtpatser op het gebied van autonomie en het volgen van je eigen pad en je persoonlijke groei.

 

De Amethist mag met de beschermende, zuiverende en ontspannende werking niet ontbreken. Het zorgt voor innerlijke rust, helderheid en je ervaart balans. Dit maakt dat jij nog beter je eigen pad gaat volgen.

 

De grijze Agaat werkt kalmerend en stimulerend. Kenmerkend voor de grijze Agaat is dat deze deze troost kan bieden in tijden van verdriet of moeilijkheden. Precies wat je nodig hebt als je persoonlijke groei doormaakt, het herinnert je eraan dat jij ook in moeilijkere tijden in je eigen kracht kunt blijven staan.

 

De Zoetwater Parel staat symbool voor geluk, zuiverheid en liefde. Hoe mooi, in liefde, vanuit je zuivere intentie jouw pad succesvol bewandelen.

 

Wisdom

Deze armbandenset is gemaakt van de edelstenen Ageliet, Witte Jade, Regenboog Maansteen en Witte Agaat. Deze armbanden staan symbool voorwijsheid, intuïtie, bescherming en sereniteit. Het met vertrouwen en vanuit innerlijke wijsheid leven. Met alle kracht en kwetsbaarheid die hierbij hoort. De vier edelstenen die in deze armband zijn verwerkt hebben een versterkende kracht op elkaar.

 

De Regenboog Maansteen is een beauty die schittert vanuit de verbinding met de maan. Deze edelsteen versterkt je intuïtie en haalt jouw innerlijke wijsheid naar voren. Daarnaast beschermt de Regenboog Maansteen je tegen negatieve invloeden en zorgt ervoor dat je goed geaard blijft.

 

De Witte Jade is een prachtige steen die symbool staat voor zuiverheid en sereniteit. De steen biedt hoop en vertrouwen waardoor je wat niet meer van jou is mag laten en blokkades kunt opheffen.

 

De Angeliet heeft een beschermende en kalmerende werking. Het bevordert innerlijke kalmte, empathie en versterkt het innemen van je eigen ruimte. Deze steen draagt bij aan het vergroten van je zelfvertrouwen, dat jij er mag zijn helemaal zoals je bent.

 

De Witte Agaat heeft een kalmerende werking en zorgt voor balans tussen lichaam en geest. Het heeft de kracht om uit te zoomen waardoor je helder naar situaties kan kijken en tot passende oplossingen kunt komen.

Trust

Deze armbandenset is gemaakt van de edelstenen Labadoriet, Groene Aventurijn en Witte Jade. Deze armbanden staan symbool voor hoop, zelfvertrouwen en optimisme. Vanuit vertrouwen in jezelf kun je een mooie groei doormaken. Met alle kracht en kwetsbaarheid die hierbij hoort. De drie edelstenen die in deze armband zijn verwerkt hebben een versterkende kracht op elkaar.

 

De Groene Aventurijn versterkt jouw vertrouwen vooral in tijden van groei en verandering. Het is een steen van optimisme en positieve energie, het zorgt ervoor dat je meer lichtheid en levenslust ervaart. Het geeft je dan ook echt een boost en je batterij laadt ervan op.

 

De Witte Jade is een prachtige steen die symbool staat voor zuiverheid en sereniteit. De steen biedt hoop en vertrouwen en versterkt dan ook zeker de groene Aventurijn. Het is een steen met krachten van manifesteren, het helpt je voorspoed en geluk aan te trekken.

 

De Labadoriet is een beschermende steen en kan helpend werken tegen negatieve invloeden waardoor het positieve en het optimisme nog meer ruimte krijgt. Dit kan zorgen voor meer focus richting jouw bestemming. Daarnaast geeft deze steen ook kracht, vermindert het angst en vergroot het jouw (zelf)vertrouwen.