Tarieven

Samen kom je verder

 

Diensten

Coaching 

Een coachtraject is altijd een traject op maat en het sluit aan bij jouw tempo en en behoefte.

Omdat coachtrajecten altijd maatwerk is kan ik hier geen tarief noemen. Op basis van een kennismakningsgesprek zal Miriam een trajectvoorstel schrijven inclusief het kostenplaatje. 

Cacaoceremonie individueel

Een cacaoceremonie individueel is altijd op maat gemaakt op basis van jouw behoefte. Hierbij wordt naast meditatie gebruik gemaakt van klankschalen, sjamanistische drum en muziek.

Een individuele cacaoceremonie is circa 2 uur.  

Ceremonie individueel €95

Cacaoceremonie groep

Een cacaoceremonie specifiek op maat voor een groep naar jouw keuze. Misschien met een vriend, vriendin, groep collega’s, je moeder of wie dan ook. Miriam stemt met jullie af wat het thema van de ceremonie is. Ook hierbij wordt gebruik gemaakt van meditatie, muziek, drum en klankschalen. Een groepsceremonie is circa 3u (afhankelijk van de groepsgrote kan dit langer zijn).

Ceremonie groep €75 pp

Klankschaal massage

Een klankschaalmassage is een massage die op diepe lagen in ons lichaam werkzaam is. Door de trilling kunnen blokkades worden opgelost en kan er een algehele ontspanning ervaren worden. Deze massage is met kleding aan en is individueel. De sessie is circa 1.5u.

De klankschaal massage individueel €95

Familie opstellingen groep

In een opstelling wordt een vraag of probleem uitgewerkt aan de hand van representanten. Het opstellen is bedoelt om patronen te (h)erkennen en te doorbreken. 

Inbrenger vraag €89
Representant €29

 

Mindfulness individueel

Met mindfulness en meditatie leer ik je kijken naar je emoties en gedachten. Die emoties en gedachten hoeven niet weg. Ze maken nu eenmaal onderdeel uit van je leven. Ik leer je wel om weg te blijven van het oordelen, compassie te ontwikkelen en te beschouwen. Het traject is circa 8 bijeenkomsten a 1 a 1.5u. 


Individueel mindfulness €995

 Trauma release breathwork TRB

Een therapievorm bestaand uit zeven krachtige en unieke ademmethodes om op een zeer diep niveau onrust en stress op te ruimen in je lichaam.

Sessie ademwerk circa 1.5 a 2u 
– Losse sessie €185
– Drie sessie €499

 

Body remembers trauma therapie BRTT®

Met deze lichaamsgerichte methode wordt het natuurlijke ontladingsmechanisme van het lichaam aangesproken. Het lichaam wordt als het ware ontladen van spanning en emoties

Sessie circa 1 a 1.5u
– Losse sessie €150
– Drie sessies €419

Body release trauma therapie BRTT® + Trauma release breathwork TRB®

Combinatie van beide therapievormen voor extra intensiteit.

Combinatie sessie circa 3u
– Losse sessie €249
– Drie sessies €699

Contact & Afspraak maken

Wil je meer informatie of voel je een JA ik wil graag aan de slag? Wees welkom!

Laat je gegevens achter dan neem ik binnen 24u contact met je op. 

Je mag me natuurlijk ook direct mailen via miriam@youbuntu.nl of stuur een berichtje via Whatsapp 06-51038796 

1 + 2 =

Mijn relatie was van de ene op de andere dag verbroken en ik zat er helemaal doorheen, ik wist met mezelf geen raad meer. 

Ik ben in maart bij Miriam gekomen op advies van een vriend van mij. Mijn relatie was van de ene op de andere dag verbroken en ik zat er helemaal doorheen, ik wist met mezelf geen raad meer. Miriam gaf mij tijdens het intake gesprek op een hele warme waardevrije manier de ruimte om mijn verhaal te doen en wist direct de zere plekken te benoemen. 2 weken later ben ik gestart met mijn traject. Wat begon als rouwverwerking door de verbroken relatie werd uiteindelijk een hele waardevolle reis naar het ontdekken van de vernieuwde ik. 

Ik heb het traject als zeer waardevol ervaring, gebeurtenissen uit het verleden kan ik nu zien als lessen die geleerd mochten worden om steeds dichter bij mezelf te komen en keuzes te maken uit liefde voor mezelf en mijn kinderen. Miriam dank je wel dat je op mijn pad bent gekomen. Liefs Ellemiek 

Ellemiek

Stappen durven zetten

Ik heb duidelijke stappen kunnen maken, natuurlijk is het soms 2 stappen vooruit en 1 terug. Wat niet wil zeggen dat ik de afgelopen 4 maanden dichter bij mezelf ben gekomen en durf te vertrouwen op mijn eigen mening en keuzes. Dit mede door de rust die Miriam uitstraalt, mee brengt in haar gesprekken en het structureren van gedachte zonder dat zij er een waarde oordeel aan hangt of je dat van je zelf verwacht er een waarde aan hangt. Voor mij staat het vast dat als ik nog eens vast loop of het tijd vind voor nog een stukje persoonlijke ontwikkeling in deze situatie, Miriam weer gebeld zal worden.

Tot nadenken

Voor mij had je misschien soms iets strenger mogen zijn in het remmen van irritatie naar mijn ex. Andere andere kant heeft het me wel aangezet tot zelf na denken.

Herpak mijn regie

Je hebt me aan het denken gezet en opnieuw van mezelf leren houden. Mede door de gesprekken heb ik mijn trots terug gevonden en het volgehouden om door te zetten. Heb ingezien dat ik de regie heb over het leven en zelf verantwoordelijk ben voor de beslissingen die ik neem en niet de ander.

Spiegel voor gehouden

Miriam heeft in mijn idee altijd een eerlijke spiegel opgehouden. Ik wou niet altijd horen wat ze zei, maar het was wel goed voor me. Opende mijn ogen. Ze paste haar coaching aan tot waar ik in mijn process was. Ze voelde goed aan waar ik zat. Ze volgde een sessie altijd op met een email hoe het was, hoe het gaat.

Ik heb geleerd om te gaan met gemis.

In 2021 overleed totaal onverwachts mijn partner op 51 jarige leeftijd aan een hartinfarct. Intens verdrietig bleef ik achter. Ik had vrij snel mijn werk weer opgepakt, maar had het gevoel dat ik vast liep in het rouwproces. Via mijn werk werd ik, voor coaching, doorgestuurd naar Miriam. Zij vertelde over de retraite op Ibiza, ik besloot mee te gaan. Wat een ongelofelijke ervaring, zo mooi, veilig en vertrouwd. En wat heeft het mij een hoop kracht en levenslust gegeven. Natuurlijk blijft het een gemis maar ik heb wel geleerd dat ik het waard ben om weer wat van het leven te maken, daar ben ik zo dankbaar voor.

Anita Smolders

Coaching en Training

Soms loop je vast in het leven, kom je er zelf niet meer uit en word je overvallen door emoties. Dan is het fijn dat je steun en begrip vindt. En door coaching jezelf (her)vindt om zo de regie op jouw pad te vinden en het leven te gaan leven.

Verlies, rouw, veerkracht

Je hebt een turbulente tijd achter de rug. Misschien zit je er nog middenin. Rouw is het antwoord op die of datgene verliezen waar je zo mee verbonden was. Weet dat je het niet alleen hoeft te doen. Aan de slag met het  (her)vinden van jouw krachtbron en veerkracht. 

Leiderschap en Interim

Leiderschap is meer dan goed managen. Leiderschap betekent het allerbeste van jezelf geven voor je mensen en je organisatie. Op zoek naar een interim of leidersschapssuport? Count me in!

Retreat Ibiza & Drenthe

Stormen blijven komen, uitdagingen zullen er altijd zijn. Het vraagt een houding waarin we veerkrachtig zijn. Kies je voor de Empowerment retreat op Ibiza. Of liever in Drenthe voor de  reset retreat?  Je bent welkom! 

Mindfulness en Compassie

Met mindfulness meditatie leer ik je kijken naar emoties en gedachten. Die emoties en gedachten hoeven niet weg. Ze maken nu eenmaal onderdeel uit van je leven. Je leert om meer van compassie en aanschouwen te leven. 

BRTT® BODY REMEMBERS TRAUMA THERAPIE / TRB® TRAUMA RELEASE BREATHWORK

Met de Body remembers trauma therapie of de Trauma release breath work werk je op een verdiepende manier aan het ontladen/verwerken van trauma wat opgeslagen is in je lijf. 

Contact

Rembrandtstraat 41
4625 CB Bergen op Zoom

Heemraadssingel 172
3021 DL Rotterdam

06-51038796

miriam@youbuntu.nl

Meer informatie, of wil je een afspraak maken? Wees welkom om Miriam een bericht te sturen.