Verlies, Rouw & Veerkracht

Leren leven met verlies

Je hebt een turbulente tijd achter de rug. Misschien zit je er nog middenin. Een moment van verlies en rouw kan je flink uit balans brengen. Je overmeesteren met gevoelens van verdriet, onmacht of doelloosheid. Je zit op een zijspoor en je weet niet hoe je hier zelf weer uit kan komen.

Verlies. Iedereen krijgt ermee te maken. Verlies gaat verder dan het kwijtraken van een dierbare. Het kan ook gaan over je gezondheid, toekomstperspectief, je werk, ongewenste kinderloosheid of een scheiding. Elk verlies raakt rouw. Rouw is het emotionele antwoord op verlies. Een hele gezonde reactie en niets anders dan het aanpassen aan de situatie.

Als Empowermentor heb ik ontdekt dat het leren omgaan met verlies – het kunnen dragen van verlies –  het meeste bijdraagt aan het vergroten van je veerkracht. Ik geloof dat ieder mens met het verrichten van rouwarbeid een waardevol leven rondom verlies kan opbouwen.

Ik ga samen met je op zoek naar jouw bronnen van steun en het (her)vinden van jouw innerlijke veerkracht. Want het leven is bedoeld om te leven, om vol in je kracht te staan en dat te doen wat jou laat stralen.

 

 

 

 

Coaching en Training

Soms loop je vast in het leven, kom je er zelf niet meer uit en word je overvallen door emoties. Dan is het fijn dat je steun en begrip vindt. En door coaching jezelf (her)vindt om zo de regie op jouw pad te vinden en het leven te gaan leven.

Verlies, rouw, veerkracht

Je hebt een turbulente tijd achter de rug. Misschien zit je er nog middenin. Rouw is het antwoord op die of datgene verliezen waar je zo mee verbonden was. Weet dat je het niet alleen hoeft te doen. Aan de slag met het  (her)vinden van jouw krachtbron en veerkracht. 

Leiderschap en Interim

Leiderschap is meer dan goed managen. Leiderschap betekent het allerbeste van jezelf geven voor je mensen en je organisatie. Op zoek naar een interim of leidersschapssuport? Count me in!

Retreat Ibiza & Drenthe

Stormen blijven komen, uitdagingen zullen er altijd zijn. Het vraagt een houding waarin we veerkrachtig zijn. Kies je voor de Empowerment retreat op Ibiza. Of liever in Drenthe voor de  reset retreat?  Je bent welkom! 

Mindfulness en Compassie

Met mindfulness meditatie leer ik je kijken naar emoties en gedachten. Die emoties en gedachten hoeven niet weg. Ze maken nu eenmaal onderdeel uit van je leven. Je leert om meer van compassie en aanschouwen te leven. 

BRTT® BODY REMEMBERS TRAUMA THERAPIE / TRB® TRAUMA RELEASE BREATHWORK

Met de Body remembers trauma therapie of de Trauma release breath work werk je op een verdiepende manier aan het ontladen/verwerken van trauma wat opgeslagen is in je lijf. 

Contact

Rembrandtstraat 41
4625 CB Bergen op Zoom

Heemraadssingel 172
3021 DL Rotterdam

06-51038796

miriam@youbuntu.nl

Meer informatie, of wil je een afspraak maken? Wees welkom om Miriam een bericht te sturen.