Youbuntu

Gun jij jezelf een Empowerment of Reset retreat

 

 

Empowerment retreat Ibiza

Welkom op Ibiza

Een retreat doe je voor jezelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. Veel mensen denken dat ze hun last zelf moeten dragen en altijd maar door moeten gaan. Dat is niet zo. Je kan deze ineffectieve gewoonte doorbreken door letterlijk uit de situatie te stappen waarin je je gevangen voelt. En nee, dat is geen vlucht of zwakte. Je gaat op avontuur met jezelf en met anderen om te kunnen leren van het leven.

Wij – Miriam en haar crew – zijn er voor jou tijdens je retreat op Ibiza. Het eiland zelf brengt magie. De zon, de natuur, de vrijheid, het eten en de vriendelijke bewoners. Wij bieden je een week vol mogelijkheden, zonder verplichtingen. Bedoeld om met jezelf aan de slag te gaan. We werken volgens een weekprogramma met momenten van mindfulness en compassie meditatie, verstillingsmomenten en gerichte opdrachten. Hiermee leg je een basis om jouw empowermentproces op gang te brengen en richting te geven. Tijdens het programma is er voldoende ruimte om de energie van het eiland tot je te nemen, te relaxen met een goed boek en de natuur in te trekken. Samen met jou stemmen we af hoe jij je week het best kan inrichten om het optimale uit jouw break te halen.

  • Data 
  • 15 t/m 21 mei 2025

    Meer weten over onze retreat? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we je er alles over. Je kunt ook alvast ter inspiratie en informatie onze folder downloaden.

Download Folder Empowerment Retreat Ibiza

Reset retreat Drenthe

Van vrijdag 28 t/m zondag 30 juni 2024 organiseren YOUbuntu en Feel-Fine een Sister Summer Shine reset retreat in het prachtige Drenthe. De Reset Retreat: een krachtig weekend voor iedere vrouw die de beste versie van zichzelf wil (her)vinden. Bij de summer retreat gaan liefdevol onszelf ontmoeten, ons innerlijk met zonnen energie voeden zodat we stralend de zomer in kunnen gaan.

We hebben een gevarieerd programma, vol met inspirerende tools, ontspanning voor lichaam en geest en liefdevolle werkvormen om echt je beste zelf te ontdekken. We vragen van jou een investering in jezelf van € 425,- en dan geven wij jou met liefde een weekend om nooit te vergeten.

Wat krijg je in dit weekend?

* 2 overnachtingen in het mooie Nieuw-
Buinen in een stijlvolle woonboerderij
waar je heerlijk tot rust komt
* we gaan aan de slag met het doorbreken
van belemmerende breinpatronen
* een cacaoceremonie
* diverse mindfull meditaties
* kampvuurritueel
* ruimte voor ontspanning en tijd voor
jezelf
* heerlijk bijkomen in de jacuzzi
* genieten van de natuur en de prachtige
omgeving
* samen koken en genieten van heerlijk
eten
* soulsisters ontmoeten: voel je gesteund
en geliefd
* zonnige zomersewandeling of frisse winterwandeling
* diverse creatieve werkvormen
* klankschaalmassage
* heerlijke gezonde lunches en fijne thee
en sapjes
* veel ruimte voor individuele en
persoonlijke aandacht, omdat we kiezen
voor een kleine groep

 

En dat alles onder professionele en ervaren begeleiding van een NLP master & hypnotherapeut Linda van Feel-Fine en systemisch rouw- en traumatherapeut, mindfulness empowermentcoach Miriam van YOUbuntu.

Jij wilt hier natuurlijk ook graag bij zijn. We hebben plaats voor 6 vrouwen, dus wacht niet te lang: de plaatsen zijn beperkt. Ook bijzonder om dit samen met je zus, moeder, vriendin(en) of collega’s te doen.

Meld je aan via onderstaand inschrijfformulier en dan beloven wij dat jij op een bijzonder manier of het jaar afsluit met de Sister Winter glow en reset retreat of een heerlijke zomer tegemoet gaat met de Sister Summer shine reset retreat.

Wil je ons eerst spreken, dan kan dat natuurlijk ook:

Miriam Hopmans: 06-51038796
Linda van der Linden: 06-19050605

Wij zouden het ontzettend leuk vinden jou te mogen inspireren en je liefdevol te ontvangen.

Ibiza Y.E.M. retreat

Young – Empowerment – Movement

Van 23 t/m 28 oktober ’24 organiseert YOUbuntu in samenwerking met Healtythinking de Ibiza Y.E.M. (Young, Empowerment, Movemend)retreat.

 

Deze retreat is speciaal ontwikkeld voor jong volwassenen (18 t/m 33 jaar) die een turbulente tijd hebben gehad of met zichzelf en het leven worstelen. Het is voor hen die op een avontuurlijke en inspirerende wijze hun kracht willen (her)vinden. Op het mooie Ibiza hebben we voor onze kleine groep een fantastische oude finca tot onze beschikking. Een plek waar je volop kunt genieten van de rust en je eigen ruimte. Nicole en Miriam weten uit eigen ervaring wat het is om in de bloei van je leven door diepe dalen te gaan en hebben beide diverse impactvolle verliezen meegemaakt. Zij hebben ervaren hoe helend het kan zijn om echt even weg te zijn en tijd aan jezelf te besteden.

Nicole en Miriam hebben een gevarieerd programma samengesteld. Een interactief programma bestaat uit diverse werkvormen die allemaal bijdrage aan je innerlijke groei en thuiskomen bij jezelf. We gaan volop de natuur in, genieten van al het moois wat Ibiza te bieden heeft waardoor de impact van zes dagen op (innerlijke)reis zijn groot is. Zes dagen tijd voor jezelf, actief, sportief, lekker eten, sfeervolle dorpjes of marktjes bezoeken, tikkie spiritueel, lekker aards, fun, natuur en je innerlijke vuurtje weer voelen.

 

Wat mag je van ons verwachten (programma kan variëren)?

* een warm welkom
* pilates
* aan de slag met je persoonlijke thema’s
* meditatie
* een cacaoceremonie (klankschalen, meditatie en muziek)
* mogelijkheid tot cuppen
* samen koken en genieten van heerlijke gezonde voeding
* op verhaal komen
* hike naar verborgen baaitjes
* spiegels van de ziel, een coach ochtend dmv inzet van paarden
* natuurlijk is er ruimte voor persoonlijke aandacht
* optie sjamanistische drumcirkel om op een dieper laag jezelf te ontmoeten

 

Investering :
All-inn: verblijf, maaltijden, vervoer op Ibiza, deelname aan alle activiteiten, 24/7 coaching van Nicole en Miriam
Kamer delen (2 pers per kamer) €895
Kamer privé, €1025

En dat alles onder professionele, ervaren en liefdevolle begeleiding van Nicole en Miriam.

Jij wilt hier natuurlijk ook graag bij zijn. We hebben plaats voor 6 personen, wil je meer informatie of jezelf aanmelden meld je aan via de onderstaande button en wellicht kan de voorpret beginnen. Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten en samen op avontuur te gaan.

 Heb je nog wat vragen, dan kan dat natuurlijk ook, mail dan even naar miriam@youbuntu.nl

Dankbaar

Er is nog geen dag voorbij gegaan dat ik niet aan deze intensive fijne week waar werken aan opdrachten en ontspanning elkaar goed afwisselde heb terug gedacht.? Ben heel dankbaar dat ik hier aan heb mogen deel nemen, een bijzondere ervaring met heel veel bijzondere momenten.?

Belangrijke periode af kunnen sluiten

Ik stond op een punt in mijn leven dat ik een belangrijke periode heb afgesloten, en deze reis en ervaringen hebben me geholpen richting te geven aan waar ik naartoe wil de komende tijd. Inmiddels ben ik een paar dagen thuis, geniet ik na, voel me heerlijk in het hier en nu en voel me geinspireerd om nieuwe avonturen aan te gaan in de komende periode. Miriam, dank je wel voor deze bijzondere ervaring!

Ik heb geleerd om te gaan met gemis.

In 2021 overleed totaal onverwachts mijn partner op 51 jarige leeftijd aan een hartinfarct. Intens verdrietig bleef ik achter. Ik had vrij snel mijn werk weer opgepakt, maar had het gevoel dat ik vast liep in het rouwproces. Via mijn werk werd ik, voor coaching, doorgestuurd naar Miriam. Zij vertelde over de retraite op Ibiza, ik besloot mee te gaan. Wat een ongelofelijke ervaring, zo mooi, veilig en vertrouwd. En wat heeft het mij een hoop kracht en levenslust gegeven. Natuurlijk blijft het een gemis maar ik heb wel geleerd dat ik het waard ben om weer wat van het leven te maken, daar ben ik zo dankbaar voor.

Anita Smolders

Mooi avontuur met inzichten.

Wat kijk ik terug op een prachtige tijd. Het eten, de mensen, de vibes. Genoten van wat zich aan diende en in de overgave gegaan om dit te mogen ontvangen. Ik voelde me welkom en kijk met veel mooie inzichten terug op dit avontuur met elkaar. Ontzettend dankbaar hiervoor!

Esther van Breukelen

Door de veiligheid, het vertrouwen en de goede zorg kon ik er het maximale uithalen.

Ik ben zo blij dat ik hieraan mee heb gedaan. De warmte waarmee iedereen met elkaar omging was voelbaar, daardoor voelde het heel veilig en vertrouwd. Dit helpt enorm om er het maximale uit te kunnen halen, mijn oprechte complimenten hiervoor. Lieve Miriam lieve Erwin, jullie zijn gewoon een power-koppel, ga zo door!!

Annoniem

Voelde me veilig, hierdoor kon ik spannende uitdagingen aangaan.

Het was een prachtige reis: prachtige omgeving, afwisselend programma. Het was een fijne groep en heerlijk om deze ervaring te delen, maar daarnaast vond ik het ook fijn om af en toe de ruimte te zoeken om voor mezelf te verwerken wat er allemaal bij me losgemaakt werd. Ik voelde me veilig in de groep, waardoor ik een paar spannende uitdagingen heb durven aangaan en daar ben ik dankbaar voor.

Chris

Ik ging er blanco in, heb veel geleerd over mezelf en voel weer verbinding met mezelf.

Ik heb de retreat als heel positief ervaren, ben er soort van blanco ingegaan, niet zo heel goed wetende wat ik er van moest verwachten. Heb er veel geleerd over mezelf wie ik ben en waar ik sta en waar ik heen wil, de deur naar mezelf stond al een stukje open maar is door deel te nemen aan deze retreat een stuk verder open gegaan. Heb ook geleerd dat mediteren niet iets zweverigs hoeft te zijn, wat wel altijd mijn beeld daarbij was en ik dacht dat dat niks voor mij zou zijn. Gedurende de week ben ik er achter gekomen dat het juist niet zweverig hoeft te zijn en ik het eigenlijk heel fijn vindt om te doen, even heerlijk in verbinding met mijzelf en de stilte om mij heen. ?

Dikky

Coaching en Training

Soms loop je vast in het leven, kom je er zelf niet meer uit en word je overvallen door emoties. Dan is het fijn dat je steun en begrip vindt. En door coaching jezelf (her)vindt om zo de regie op jouw pad te vinden en het leven te gaan leven.

Verlies, rouw, veerkracht

Je hebt een turbulente tijd achter de rug. Misschien zit je er nog middenin. Rouw is het antwoord op die of datgene verliezen waar je zo mee verbonden was. Weet dat je het niet alleen hoeft te doen. Aan de slag met het  (her)vinden van jouw krachtbron en veerkracht. 

Leiderschap en Interim

Leiderschap is meer dan goed managen. Leiderschap betekent het allerbeste van jezelf geven voor je mensen en je organisatie. Op zoek naar een interim of leidersschapssuport? Count me in!

Retreat Ibiza & Drenthe

Stormen blijven komen, uitdagingen zullen er altijd zijn. Het vraagt een houding waarin we veerkrachtig zijn. Kies je voor de Empowerment retreat op Ibiza. Of liever in Drenthe voor de  reset retreat?  Je bent welkom! 

Mindfulness en Compassie

Met mindfulness meditatie leer ik je kijken naar emoties en gedachten. Die emoties en gedachten hoeven niet weg. Ze maken nu eenmaal onderdeel uit van je leven. Je leert om meer van compassie en aanschouwen te leven. 

BRTT® BODY REMEMBERS TRAUMA THERAPIE / TRB® TRAUMA RELEASE BREATHWORK

Met de Body remembers trauma therapie of de Trauma release breath work werk je op een verdiepende manier aan het ontladen/verwerken van trauma wat opgeslagen is in je lijf. 

Contact

Rembrandtstraat 41
4625 CB Bergen op Zoom

Heemraadssingel 172
3021 DL Rotterdam

06-51038796

miriam@youbuntu.nl

Meer informatie, of wil je een afspraak maken? Wees welkom om Miriam een bericht te sturen.