Over...

Wat fijn om je alvast online te mogen ontmoeten

 

Leiderschap & Interim 

Leiderschap is meer dan goed managen. Leiderschap betekent het allerbeste van jezelf geven voor je mensen en je organisatie. Daarmee inspireer je mensen pas echt om ook het beste uit zichzelf te halen. Om te groeien en zich te ontwikkelen. Zodat je met elkaar optimaal kunt bijdragen aan de missie van je organisatie of bedrijf.

Ik geloof in Servant Leadership. Dat staat voor het willen bouwen aan persoonlijke ontwikkeling. Willen bouwen aan een inclusieve en menselijke organisatiecultuur met bewuste aandacht voor de tijdsgeest. Dan gaan mensen groeien, met plezier (samen)werken, een excellente klantbeleving bieden en waarde toevoegen aan de samenleving als geheel. Het maakt niet uit waar je leidinggevende bent. Alle mensen doen ertoe. Mensen die zich gezien en gewaardeerd voelen, zijn goud waard voor elke onderneming.

Ik leer je graag hoe je leiding geeft volgens de filosofie van Servant Leadership. Ik heb er veel ervaring mee op gedaan bij een grote zorgorganisatie in Rotterdam-Rijmond. 28 jaar heb ik hier gewerkt, waarvan een groot deel in een leidinggevende rol. Servant Leadership heb ik ervaren als een verbindende krachtige vorm van leiderschap die aansluit bij ieder mens.

 

 

 

Coaching en Training

Soms loop je vast in het leven, kom je er zelf niet meer uit en word je overvallen door emoties. Dan is het fijn dat je steun en begrip vindt. En door coaching jezelf (her)vindt om zo de regie op jouw pad te vinden en het leven te gaan leven.

Verlies, rouw, veerkracht

Je hebt een turbulente tijd achter de rug. Misschien zit je er nog middenin. Rouw is het antwoord op die of datgene verliezen waar je zo mee verbonden was. Weet dat je het niet alleen hoeft te doen. Aan de slag met het  (her)vinden van jouw krachtbron en veerkracht. 

Leiderschap en Interim

Leiderschap is meer dan goed managen. Leiderschap betekent het allerbeste van jezelf geven voor je mensen en je organisatie. Op zoek naar een interim of leidersschapssuport? Count me in!

Retreat Ibiza & Drenthe

Stormen blijven komen, uitdagingen zullen er altijd zijn. Het vraagt een houding waarin we veerkrachtig zijn. Kies je voor de Empowerment retreat op Ibiza. Of liever in Drenthe voor de  reset retreat?  Je bent welkom! 

Mindfulness en Compassie

Met mindfulness meditatie leer ik je kijken naar emoties en gedachten. Die emoties en gedachten hoeven niet weg. Ze maken nu eenmaal onderdeel uit van je leven. Je leert om meer van compassie en aanschouwen te leven. 

BRTT® BODY REMEMBERS TRAUMA THERAPIE / TRB® TRAUMA RELEASE BREATHWORK

Met de Body remembers trauma therapie of de Trauma release breath work werk je op een verdiepende manier aan het ontladen/verwerken van trauma wat opgeslagen is in je lijf. 

Contact

Rembrandtstraat 41
4625 CB Bergen op Zoom

Heemraadssingel 172
3021 DL Rotterdam

06-51038796

miriam@youbuntu.nl

Meer informatie, of wil je een afspraak maken? Wees welkom om Miriam een bericht te sturen.