Coaching

Samen kom je verder

 

Coaching 

Een coachtraject is altijd een traject op maat en het sluit aan bij jouw tempo en en behoefte. Elk traject start met een verkennend gesprek waarin we kennismaken met elkaar en onderzoeken of en zo ja op welke vorm het beste aansluit.

Na het verkennende gesprek besluiten we beiden of er een goede klik is, een gevoel van vertrouwen om samen het traject aan te willen gaan. De opbouw, met welke thema’s we aan de slag gaan en de frequentie worden altijd in overleg afgestemd.

Tijdens de coaching zet ik verschillende methodes in, diegene die op dat moment passend zijn. Ik werk altijd systemisch en op basis van compassie voor wie jij bent en dat wat je met je meebrengt. 

Gedurende een coachtraject is het ook altijd mogelijk om via de mail of via WhatsApp contact te hebben. Soms kan een mailtje of een berichtje je net dat stukje support bieden waardoor je verder kunt. De gesprekken vinden plaats in de praktijk in Bergen op Zoom of Rotterdam.

 

 

 

Mijn relatie was van de ene op de andere dag verbroken en ik zat er helemaal doorheen, ik wist met mezelf geen raad meer. 

Ik ben in maart bij Miriam gekomen op advies van een vriend van mij. Mijn relatie was van de ene op de andere dag verbroken en ik zat er helemaal doorheen, ik wist met mezelf geen raad meer. Miriam gaf mij tijdens het intake gesprek op een hele warme waardevrije manier de ruimte om mijn verhaal te doen en wist direct de zere plekken te benoemen. 2 weken later ben ik gestart met mijn traject. Wat begon als rouwverwerking door de verbroken relatie werd uiteindelijk een hele waardevolle reis naar het ontdekken van de vernieuwde ik. 

Ik heb het traject als zeer waardevol ervaring, gebeurtenissen uit het verleden kan ik nu zien als lessen die geleerd mochten worden om steeds dichter bij mezelf te komen en keuzes te maken uit liefde voor mezelf en mijn kinderen. Miriam dank je wel dat je op mijn pad bent gekomen. Liefs Ellemiek 

Ellemiek

Stappen durven zetten

Ik heb duidelijke stappen kunnen maken, natuurlijk is het soms 2 stappen vooruit en 1 terug. Wat niet wil zeggen dat ik de afgelopen 4 maanden dichter bij mezelf ben gekomen en durf te vertrouwen op mijn eigen mening en keuzes. Dit mede door de rust die Miriam uitstraalt, mee brengt in haar gesprekken en het structureren van gedachte zonder dat zij er een waarde oordeel aan hangt of je dat van je zelf verwacht er een waarde aan hangt. Voor mij staat het vast dat als ik nog eens vast loop of het tijd vind voor nog een stukje persoonlijke ontwikkeling in deze situatie, Miriam weer gebeld zal worden.

Tot nadenken

Voor mij had je misschien soms iets strenger mogen zijn in het remmen van irritatie naar mijn ex. Andere andere kant heeft het me wel aangezet tot zelf na denken.

Herpak mijn regie

Je hebt me aan het denken gezet en opnieuw van mezelf leren houden. Mede door de gesprekken heb ik mijn trots terug gevonden en het volgehouden om door te zetten. Heb ingezien dat ik de regie heb over het leven en zelf verantwoordelijk ben voor de beslissingen die ik neem en niet de ander.

Spiegel voor gehouden

Miriam heeft in mijn idee altijd een eerlijke spiegel opgehouden. Ik wou niet altijd horen wat ze zei, maar het was wel goed voor me. Opende mijn ogen. Ze paste haar coaching aan tot waar ik in mijn process was. Ze voelde goed aan waar ik zat. Ze volgde een sessie altijd op met een email hoe het was, hoe het gaat.

Ik heb geleerd om te gaan met gemis.

In 2021 overleed totaal onverwachts mijn partner op 51 jarige leeftijd aan een hartinfarct. Intens verdrietig bleef ik achter. Ik had vrij snel mijn werk weer opgepakt, maar had het gevoel dat ik vast liep in het rouwproces. Via mijn werk werd ik, voor coaching, doorgestuurd naar Miriam. Zij vertelde over de retraite op Ibiza, ik besloot mee te gaan. Wat een ongelofelijke ervaring, zo mooi, veilig en vertrouwd. En wat heeft het mij een hoop kracht en levenslust gegeven. Natuurlijk blijft het een gemis maar ik heb wel geleerd dat ik het waard ben om weer wat van het leven te maken, daar ben ik zo dankbaar voor.

Anita Smolders

Coaching en Training

Soms loop je vast in het leven, kom je er zelf niet meer uit en word je overvallen door emoties. Dan is het fijn dat je steun en begrip vindt. En door coaching jezelf (her)vindt om zo de regie op jouw pad te vinden en het leven te gaan leven.

Verlies, rouw, veerkracht

Je hebt een turbulente tijd achter de rug. Misschien zit je er nog middenin. Rouw is het antwoord op die of datgene verliezen waar je zo mee verbonden was. Weet dat je het niet alleen hoeft te doen. Aan de slag met het  (her)vinden van jouw krachtbron en veerkracht. 

Leiderschap en Interim

Leiderschap is meer dan goed managen. Leiderschap betekent het allerbeste van jezelf geven voor je mensen en je organisatie. Op zoek naar een interim of leidersschapssuport? Count me in!

Retreat Ibiza & Drenthe

Stormen blijven komen, uitdagingen zullen er altijd zijn. Het vraagt een houding waarin we veerkrachtig zijn. Kies je voor de Empowerment retreat op Ibiza. Of liever in Drenthe voor de  reset retreat?  Je bent welkom! 

Mindfulness en Compassie

Met mindfulness meditatie leer ik je kijken naar emoties en gedachten. Die emoties en gedachten hoeven niet weg. Ze maken nu eenmaal onderdeel uit van je leven. Je leert om meer van compassie en aanschouwen te leven. 

BRTT® BODY REMEMBERS TRAUMA THERAPIE / TRB® TRAUMA RELEASE BREATHWORK

Met de Body remembers trauma therapie of de Trauma release breath work werk je op een verdiepende manier aan het ontladen/verwerken van trauma wat opgeslagen is in je lijf. 

Contact

Rembrandtstraat 41
4625 CB Bergen op Zoom

Heemraadssingel 172
3021 DL Rotterdam

06-51038796

miriam@youbuntu.nl

Meer informatie, of wil je een afspraak maken? Wees welkom om Miriam een bericht te sturen.