Centrum voor Verborgen Verlies

Centrum voor Verborgen Verlies. Beroepstrainingen voor professionals  die betekenisvol willen omgaan met ingrijpende veranderingen, verlies en rouw.  

Verborgen Verlies

Als professional in de zorg, hulpverlening, het onderwijs of zelfstandig coach of mediator  ervaar je soms handelingsverlegenheid om mensen te begeleiden die in hun leven een ingrijpende verandering en verlies meemaken. Zoals een overlijden, een echtscheiding, verlies van gezondheid of verlies van werk.

Bij het centrum voor Verborgen Verlies spreken we van Verborgen Verlies, wanneer de impact van een verlies niet wordt erkend door de maatschappij, de omgeving of de persoon zelf. Dit geldt zowel voor de client als voor de professional. Er is nog steeds te weinig aandacht voor actuele rouw inzichten, theorieën en methodieken in veel opleidingen en behandelmethoden. Daarom zijn aanvullende trainingen en deskundigheidsbevordering  een betekenisvolle investering.

 

 

Miriam is naast Henny Aben (founder), Jill van den Akker mede eigenaar van het centrum en verzorgd naast de opleiding Verlieskunde ook diverse trainingen. Training gericht op bijvoorbeeld ervaringsdeskundige, professionals die werken in scheidingssituaties en rondom verlies en leiderschap. Daarnaast bied Miriam ook coaching vanuit het Cvv aan professionals op het moment dat zij bijvoorbeeld zelf worstelen met verlies, rouw en veerkracht. Heb je interesse in een training of wil je meer weten bezoek dan de site Centrum voor Verborgen Verlies of stuur een mail aan miriam@verborgenverlies.nl

Vaardigheden

Gepubliceerd op

11 juli 2022